r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift — de gerecycleerde microvezeldoek van Vileda Professional

Als wereldleider in schoonmaakoplossingen willen wij meer bieden dan alleen producten om locaties hygiënisch schoon te houden. Ze moeten ook bijdragen aan een gezonde planeet. Daarom hebben wij een nieuwe serie producten ontworpen. Allemaal duurzaam vervaardigd uit post-consumer gerecycleerd polyester en gemarkeerd met een r.

De r-MicroTuff Swift is de eerste gerecyclede microvezel schoonmaakdoek van Vileda Professional en voor 100% vervaardigd uit post-consumer polyester. De doek verwijdert vuil en vet in één handeling, ook zonder het gebruik van een reinigingsproduct. R-MicroTuff Swift is de ideale allround microvezeldoek voor alle type schoonmaaktaken en harde schoonmaakoppervlakken. De doek is geschikt voor de 3 reinigingsmethodes – pre-prepared, spray- en de sopmethode.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bestellen.

r-MicroTuff Swift: r voor levensduur. r voor grondstoffen. r voor gerecycleerd.

De schoonmaakdoek is gemaakt van 100% gerecycleerd polyester en biedt u dezelfde reinigingsprestaties en levensduur als de doek vervaardigd uit zuivere microvezels.

Uw reinigingsvoordelen:

  • 100% microvezel reinigingsprestatie
  • Tot 99,99% verwijdering van bovine coronavirusse op vinyle oppervlakken, getest en beproefd door een onafhankelijk laboratorium
  • Zeer hoge vuil- en vochtopname
  • Superieure levensduur, tot 500 wasbeurten
  • Nordic Swan Ecolabel bekroond

Houdt u van groen en schoon? Graag vertellen we u meer over de r-MicroTuff Swift microvezel schoonmaakdoek.

Vileda Professional gerecycleerde microvezeldoeken — Kracht. Prestatie. Trots.

  • r-Kracht: Premium kwaliteit met duurzame voordelen. 2 PET-flessen van 0,5 ltr worden hergebruikt voor de productie van een r-MicroTuff Swift doek zonder afbreuk te doen op de reinigingsprestaties en levensduur van de doek.
  • r-Prestatie: Second-life microvezel voor First-class schoonmaakresultaten. Tot 99,99% verwijdering van coronavirussen, ook zonder gebruik van een schoonmaakproduct.
  • r-Trots: De Vileda Professional r-MicroTuff Swift gerecycleerde microvezeldoek is bekroond met het Nordic Swan Ecolabel en dus veilig voor de gebruiker en veilig voor het milieu.

Al onze duurzame producten zijn voorzien van het "Love it Clean"-label, waarmee we onze inspanningen op gebied van recyclage, veiligheid en reinigingsefficiëntie benadrukken. Meer weten over de duurzaamheidsprincipes van Vileda Professional. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de r-MicroTuff Swift en overige duurzame reinigingsproducten. 

 

Omschrijving Kleur Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
r-MicroTuff Swift blauw 35x38 168755 20 168756 5
r-MicroTuff Swift rood 35x38 168761 20 168762 5
r-MicroTuff Swift geel 35x38 168759 20 168760 5
r-MicroTuff Swift groen 35x38 168757 20 168758 5

Vragen?

Contact