SafePlus Mini dispenser concept

SafePlus Mini dispenser concept

SafePlus Mini dispenser concept

Vertrouw de PLUS – de oplossing voor snel en hygiënisch veilig tussendoor schoonmaken

Veilig en effectief: SafePlus Mini is een compact dispenser concept ontwikkeld voor Vileda Professional Single Use microvezeldoekjes. De Mini dispenser is inzetbaar voor verschillende toepassingen en er is rekening gehouden met de eisen en wensen van diverse doelgroepen. Het concept is inzetbaar in de gezondheidszorg, horeca, kantoren en andere toepassingsgebieden voor tussendoor reiniging, reiniging van risico ruimtes zoals isolatiekamers en OK’s, en de reiniging van frequente contactpunten.

De zelfsluitende, flexibele dekselklep is speciaal ontworpen voor een veilige en hygiënische omgang. De dispenser is altijd hygiënisch gesloten waarmee uitdroging en externe besmetting voorkomen worden. De klep heeft antibacteriële eigenschappen voor meer hygiënische zekerheid.

De SafePlus Mini Dispenser is geschikt voor muurbevestiging of voor bevestiging aan een Origo materiaalwagen. Het systeem wordt gebruikt in combinatie met de SafePlus MicronRoll Mini microvezel wegwerpdoekjes. Single Use of wegwerp is een hygiënisch verantwoorde keuze en microvezel maakt bewezen beter schoon.

De verzegelde polybag met 30 MicronRoll microvezeldoeken past naadloos in de Mini-dispenser en is voorzien van een registratie label. Alleen met water bevochtigd behaalt u al 99,99% verwijdering van virussen en 99,98% verwijdering van bacteriën (getest en beproefd door een extern onderzoeksinstituut). De doeken kunnen ook bevochtigd worden met een reinigingsproduct of een desinfectieproduct.

De voordelen van SafePlus Mini

  • De PLUS in Single Use: De meest hygiënisch verantwoorde keuze, makkelijk en veilig
  • De PLUS in microvezel: Microvezel reinigt bewezen beter en bestrijdt de verspreiding van pathogene micro-organismen daarmee optimaler dan traditionele materialen
  • De PLUS in functionaliteit:  Innovatief, veelzijdig dispenser concept, eenvoudig gebruiksklaar te maken, intuïtief in gebruik
  • De PLUS in veiligheid: Unieke, zelfsluitende klep met antibacteriële eigenschappen, altijd hygiënisch gesloten

Op zoek naar een grotere versie met meer wegwerpdoekjes? Dan is het Maxi formaat hetgeen wat u zoekt. Dit emmerdispenser concept telt 120 microvezeldoekjes en past op de Origo 2 schoonmaakkarren van Vileda Professional. Ga naar SafePlus Maxi dispenser concept voor meer informatie over dit alternatief.

Vileda Professional biedt ook andere Single Use concepten op basis van microvezel. MicronSolo Roll is een alternatief dispenser concept dat geschikt is voor tussendoor-reiniging door zorgverleners in combinatie met on-the-spot bevochtigingsmethode.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het SafePlus Mini Dispenser systeem. 

Omschrijving Kleur Formaat (cm) Art. num. doos Pak/doos Art. num. pak Stuk/pak
SafePlus Dispenser Mini grijs 270x120x105 166875 4 166876 1
SafePlus MicronRoll Mini (30 doeken) blauw 28 x 30 166865 10 166866 1

Vragen?

Contact